De investering
De investering

All images are copyright protected by Anouschka Rokebrand 2013

INVESTERING

De taart en champagne zijn op, de jurk hangt in de kast en dan zijn er nog de ringen en de foto's die je dagelijks aan een van de meest fantastische dagen van je leven herinneren.

De dag waarop je als bruid DE jurk aan hebt, als bruidegom strak in het pak bent, jullie stralen als nooit tevoren en al jullie dierbaren op 1 dag bij elkaar zijn.

De hoogte van de investering in deze waardevolle, blijvende herinneringen is afhankelijk van de hoeveelheid uren die jullie gefotografeerd willen hebben, welk formaat album, wel of geen loveshoot etc. Ik werk op een persoonlijke basis met mijn bruidsparen en fotografeer een beperkt aantal bruiloften per jaar. Een goede klik en persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Ik fotografeer iedere bruiloft met mijn man Raymond die mijn vaste, tweede fotograaf is waardoor je uit 2 invalshoeken de dag vastgelegd krijgt.

Er zijn diverse collecties beschikbaar en iedere collectie is uit te breiden naar wens. Een offerte kan naar aanleiding van een persoonlijk gesprek in onze studio volledig op maat gemaakt worden. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier. Ik mail je graag al wat meer informatie toe.

De weddingcollecties beginnen bij € 1650

Prijzen zijn inclusief 21% BTW